theaterweekend 17, 18 en 19 september

Programma:
vrijdagavond: Lectio Divina, koor, orkest.
zaterdag: workshops o.a. bibliodrama en biblioclown.
zondag: pelgrimstochten.
Opgave via weekbrief

meewerken aan kerkdiensten in Rumah Kita

Voor de kerkdiensten zijn gastheren/-vrouwen en ophalers/wegbrengers van de bewoners nodig.
Wil je meehelpen? Neem dan contact op met Emmy Kwakkel,: emmy.kwakkel@zinzia.nl

welkom studentenpastor en vertrouwenspersonen

Op 5 september zijn Jorn den Hertog als studentenpastor en Gert Dekker en Marion Boelhouwer als vertrouwenspersonen 'in bediening gesteld'.

fotowedstrijd 'Ruth'

De commissie Kunt-in-de-kerk vraagt gemeenteleden om op een creatieve manier met het verhaal van Ruth aan de gang te gaan.
Graag een afdruk maken van 30x45 cm.
Tijdens het theaterweekend komen de foto's op de achterwand van de Bevrijdingskerk te hangen.
Inleveren van de foto's voor 12 september bij o.a. Gelske Kwikkel, Veerweg 45a.

De Nieuwe Psalmberijming

Nieuwe psalmberijming
Ineke Jansen, Martin Knotters en Nico Sjoer

In maart is een volledig nieuwe psalmberijming verschenen. Het is een uitgave waaraan enkele jaren gewerkt is. Het initiatief kwam niet vanuit de kerken, maar bij een particulier vandaan: Jan Pieter Kuijper. Kuijper heeft zelf ongeveer de helft van de psalmen voor zijn rekening genomen. En zo is er opnieuw een psalmberijming bij. Nu in hedendaags Nederlands, met behoud van de oude Geneefse melodieën. We hebben deze nieuwe berijming nieuwsgierig beproefd en bieden hierbij het resultaat aan.

Volledige artikel

noodtentoonstelling in de Bevrijdingskerk

i.v.m. de corona maatregelen is het lastig om exposities in de kerk te bezichtigen.
Vanaf eind november 2020 komt er daarom een 'noodtentoonstelling' tot er weer 'gewone' kerkdiensten gehouden kunnen worden.

Privacy-verklaring PGtW aangepast

In verband met de komst van Kerk-TV heeft de AK op 10 juni 2020 de aangepaste Privacy-verklaring akkoord bevonden.

weekbrief

Gemeente avond 30 januari - Samen in Eigenheid

Voor de presentatie, vragen en antwoorden die tijdens deze avond zijn doorgenomen kunt u terecht bij downloads in het leden gedeelte van de website.

Directe link:

Collectebonnen van € 1,=

Vanaf 1 februari 2020 komen er collectebonnen van € 1,=

Vanaf die datum kunt u dan ook alleen nog maar collectebonnen bestellen van € 1,=

Uw oude voorraad van € 0,75 kunt u nog wel gebruiken voor de collectes.

Inloggen voor de uitgebreide liturgie

Orde van dienst met alle liederen erin nu ook op onze website!
U kunt daarvoor inloggen met de bekende gebruikersnaam en wachtwoord.
De eenvoudige versie zonder de liedboekliederen kunt u vinden bij de betreffende dienst.

Ontmoetingsmiddagen

In de Bevrijdingskerk op maandag van 14.00 uur - 16.00 uur