Pastoraat Pastoraat
De Beraadsgroep Pastoraat is één van de beraadsgroepen binnen de Lukas gemeente.
Wij zien pastoraat als elkaar ontmoeten, bemoedigen en omzien naar elkaar in de gemeente van Christus, daarbij ons gedragen weten door de kracht van het geloof.
Wij willen dit als Beraadsgroep Pastoraat bereiken door activiteiten voor jong en oud te initiëren en te ondersteunen.

De activiteiten zijn huiskamerbijeenkomsten, de gedachtenisdienst, uitwuifgesprekken,  het coördineren van toerustingscursussen. Verder de gedachteniszuil, babymand, 40 dagenkalender, het buurtwerk (oa het vele bezoekwerk), de uitwuifkaarten, avond voor nieuwingekomenen, de bloemendienst etc.
Het gemeenteweekend (sinds kort een weekend ipv zondag) is elk jaar in september dé topactiviteit van het jaar waar de gehele gemeente de start van het nieuwe kerkelijk jaar viert.

De beraadsgroep bestaat uit:
Bertus van de Peppel (voorzitter)
Anita Wagemans-Adamse (secretaris)
Erica Hoebe