Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Wageningen
 
 
Overig nieuws Overig nieuws
Update 9 juli 2016
Tweede deel concept beleidsplan

Op 22 juni is tweede deel van het beleidsplan in de gezamenlijke kerkenraadvergadering van Mattheüs en Marcus besproken. N.a.v. deze vergadering is het tweede deel van het beleidsplan op een paar punten aangepast. Op 29 juni is het tweede deel tijdens een gezamenlijke wijkavond toegelicht. Op D.V. zondag 10 juli wordt het gehele beleidsplan na afloop van de diensten uitgereikt. Het plan is ook hier te vinden. U kunt tot 1 september uw reactie geven via het emailadres van de commissie of schriftelijk of mondeling aan één van de commissieleden.

Update 1 juni 2016
Verslag gemeente-avond 18 mei
De avond wordt geopend met gezang  481. Waarna ds. Versluis Psalm 133 leest. In de deze Psalm gaat het over de grote betekenis van broederliefde. De Psalm vertelt over een grote groep pelgrims welke bij Sion (de Bron) samen smelt tot een eenheid. Van die broederliefde gaat goede reuk uit.
 
Na de bezinning begint de presentatie. Hierin wordt eerst kort teruggekeken op de vorige gemeenteavond. Er wordt een korte samenvatting gegeven wat er toen is besproken. Daarna wordt er vertelt welke stappen er na de eerste gemeenteavond genomen zijn door de beleidscommissie. Hier worden de volgende punten besproken;
terug
 
 
 

Inloggen


 

Vredehorst - Johannes
datum en tijdstip 23-06-2019 om 09:30

bediening Heilig Avondmaal
 
meer details

Bevrijdingskerk - Lukas
datum en tijdstip 23-06-2019 om 10.00 uur
meer details

Rumah Kita
datum en tijdstip 23-06-2019 om 10.00 uur
meer details

Vredehorst - Johannes
datum en tijdstip 23-06-2019 om 18:30

dankzegging Heilig Avondmaal
 
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.