Kring Geloofs Opvoeding Kring Geloofs Opvoeding

De kring geloofopvoeding bestaat uit een aantal ouders van de wijkgemeente Matthëus en Markus die 6 avonden per jaar in huiselijke sfeer bijeenkomen.
We bespreken dan alledaagse onderwerpen waar we in de opvoeding van onze kinderen mee te maken hebben zoals dopen, bidden, Bijbellezen, omgang met de media etc.
Iedere vader en moeder die vragen en ervaringen met betrekking tot geloof en opvoeding wil bespreken is van harte welkom. Zo kunnen we als ouders van elkaar leren door kennis en tips uit te wisselen en elkaar helpen in de opvoeding van onze kinderen. Ben je geïnteresseerd dan ben je van harte welkom om eens een avond bij te wonen. Als je meer wilt weten neem dan gerust contact op met Monique van Dam