Kerkdiensten wijkgemeente Johannes Kerkdiensten wijkgemeente Johannes
De ochtenddiensten (om 9:30 in Vredehorst) kunnen gelukkig weer bezocht worden, zij het nog door een beperkt aantal personen. In deze diensten kan helaas niet worden gezongen. Wel is er orgelspel en psalmen/liederen via

Iedereen die een ochtenddienst wil bezoeken dient zich van tevoren aan te melden
Voor de komende diensten maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen vindt de toekenning daarvan via een eerlijke verdeling door dit systeem plaats. Hiermee komen alle gemeenteleden die zich hebben aangemeld regelmatig aan de beurt. De kerkenraad heeft besloten dat er voor de jongeren (12-18 jaar) elke zondagmorgen een rij gereserveerd blijft. Zij zijn dan ook, zonder aanmelding, elke zondagochtend welkom in de kerkdienst.

Procedure inschrijven reserveringssysteem en uitnodigingen
1. Schrijf je eenmalig via deze link in het reserveringssysteem in.
2. Bevestig de inschrijf e-mail die je vanuit het systeem krijgt.
3. Je staat nu ingeschreven. Elke maandagmorgen rond 09.00 uur verstuurt het systeem de uitnodigingen voor de
     volgende dienst.
4. Als je de uitnodiging ontvangt, beantwoord je deze binnen 48 uur, anders vervalt de reservering.

Voor vragen kun je mailen naar menmweekbrief@gmail.com of bellen met Marjan Dijkstra 0317-415395.

De avonddiensten in Vredehorst kunnen voorlopig nog niet worden bezocht. Deze diensten kan je beluisteren en bekijken via kerkdienstgemist.nl.