F1 Het Passion te Hummelo F1 Het Passion te Hummelo

Vorming en Toerusting organiseert ook dit jaar weer het diaconaal werkbezoek aan “Het Passion” in Hummelo. Helaas konden we vorig jaar niet gaan vanwege het weer. Een graad vorst overdag en windkracht 6 uit het oosten. Geen weer om in de tuin te werken. “Het Passion” vangt dak- en thuislozen op en probeert toe te leiden naar een nieuwe toekomst, niet meer op straat. Zie voor meer informatie www.hetpassion.nl.  We gaan in de tuin werken en als er andere klussen zijn, kunnen we die ook aanpakken. Voor vervoer wordt gezorgd. “Het Passion” verzorgt de koffie, thee en een lunch. Wil je meer weten neem dan gerust contact op.

Plaats en tijd
Za 23 maart 2019