C8 Het oosten van Duitsland - C8b Het leven van gewone mensen in de DDR C8 Het oosten van Duitsland - C8b Het leven van gewone mensen in de DDR

Twee avonden die in verband staan met de gemeentereis naar Erfurt. Ze kunnen bezocht worden ter voorbereiding op de reis, maar ook als u niet meegaat, bent u van harte welkom.

In het kader van de gemeentereis naar Erfurt staan we stil bij het gewone leven in de DDR. We kijken naar een documentaire over mensen in de kerk in de DDR. We bespreken wat het systeem in de DDR deed met gewone mensen aan de hand van enkele voorbeelden. Voor welke dilemma’s kwamen de mensen te staan?

Begeleiding Dick Verkerk
Plaats en tijd