C3 Waarde(n)vol opvoeden C3 Waarde(n)vol opvoeden

Drie avonden waarop we als ouders in gesprek gaan over ons geloof en onze kinderen.
Op de eerste avond gaan we in gesprek over ons eigen geloof, over de waarden die we willen doorgeven en hoe we dat (willen) doen.
Avond twee staat in het teken van kinderen en geloof. We spreken over geloofsontwikkeling van kinderen van 0-10 jaar en delen ervaringen. Welke rituelen hebben we in ons gezin en hoe gaan kinderen om met rouw?
Op avond drie bespreken we tieners en geloof. Wat zijn thema’s die tieners bezighouden, juist als het gaat over God, kerk en geloof? Welke rol hebben ouders en de kerk? We kijken naar de ontwikkeling van tieners en delen ervaringen.
De avonden zijn ook los van elkaar te volgen.

Begeleiding Ds. Erica Hoebe-de Waard
Datum Ma 29 oktober, ma 12 november en ma 26 november 2018