Bezoekkaart Bezoekkaart
Een bezoekkaart heeft tot doel u als gemeentelid op een laagdrempelige manier de mogelijkheid te bieden om pastorale zorg te vragen. Wij willen er graag voor u zijn!

Waarom een bezoekkaart ?

Uiteraard zijn de buurtwerkers er altijd om bij u op bezoek te komen. Maar er kunnen bepaalde levens- en geloofsvragen zijn die zich niet zomaar laten beantwoorden. Of er kunnen zich dingen voordoen  die u echt onder vier ogen wilt bespreken. Dan willen wij als predikanten er voor u zijn. Met behulp van een bezoekkaart kunt u zelf aangeven dat u graag bezocht wilt worden door uw predikant of andere kerkelijk werker, en vooral ook op welke termijn. Wij zullen dan een afspraak met u maken. Zo’n bezoekkaart helpt dus u, maar ook ons, doordat we weten waar we door het jaar heen verwacht worden.

Waar lever ik de bezoekkaart in?

U kunt een ingevulde bezoekkaart weer inleveren door deze te deponeren in de bezoekkaarten-bus in de hal van de Bevrijdingskerk (de bus heeft dezelfde kleuren als de kaart), maar u mag de bezoekkaart ook in een envelop deponeren in de bus van of opsturen naar het Kerkelijk Bureau (zie adres op de achterzijde van de bezoekkaart). Uiteraard is alles wat u op de kaart schrijft vertrouwelijke informatie die alleen door ons als predikanten gelezen wordt.
Bent u opzoek naar een nieuwe bezoekkaart? Bezoekkaarten zijn te  vinden in het rek met flyers in de hal van de Bevrijdingskerk en zullen ook op diverse andere plekken aangereikt worden. U kunt de bezoekkaart ook hier downloaden.

Wij hopen van harte dat u veel gebruik gaat maken van deze kaart. Wij willen er graag voor u zijn en kijken dan ook uit naar uw reacties.

Ds. Erica Hoebe
Ds. Nico Sjoer