B3 Rond de tafel: de veertigers en hun geloof B3 Rond de tafel: de veertigers en hun geloof

Welke keuzes maak je in je leven? Tegen welke grenzen loop je aan? Welke grenzen wil je slechten? Wat geloof je (nog) wel en wat niet? Over deze vragen willen we met iedereen van (ongeveer) vijfendertig tot vijfenvijftig jaar in gesprek gaan. Je bent op de leeftijd dat de opbouwfase grotendeels voorbij is. Er is behoefte om stil te staan bij de in het verleden gemaakte keuzes en vooruit te kijken naar de toekomst. Er zijn vragen over geloof en over leven. Het lukt in de drukte van iedere dag niet altijd om tijd en ruimte te maken voor deze vragen of er zijn geen mensen om deze vragen mee te delen. Herken je dit? Wees dan welkom om eens in de zes weken vragen en ervaringen te delen. Schuif aan voor een gesprek rond de tafel in een ongedwongen sfeer, maar met inhoud.

Begeleiding Ds. Nico Sjoer
Data Ma 1 oktober, wo 15 november, do 10 januari, ma 18 februari, wo 3 april, di 21 mei
Plaats en tijd Bij deelnemers thuis, 20.00 - 21.30 uur
Contactpersoon Berenice Michels (